Communicatie op afstand

Ricoh Connect & Collaborate

Ricoh Connect & Collaborate zorgt ervoor dat u effectieve en efficiënte samenwerking binnen uw organisatie kunt ondersteunen, terwijl u het proces van inkopen, leveren, beheren en ondersteunen van uw visuele communicatie-omgeving stroomlijnt.

Ricoh biedt één bron voor het leveren en ondersteunen van een breed portfolio visuele communicatie-oplossingen, waaronder Ricoh’s eigen unieke oplossingen – zoals het Ricoh Unified Communication System P3500, die de iF Design Award heeft gewonnen – en de integratie van andere technologieën. Hieronder vallen:
• Videovergaderoplossingen
• Vergaderkameroplossingen
• Digital signage-oplossingen

Onze expertise

U kunt vertrouwen op onze expertise bij het bepalen van de juiste oplossingen voor uw specifieke communicatiebehoeften en deze volledig te implementeren, te beheren en te ondersteunen binnen uw bedrijfsactiviteiten.
Naast het verhogen van de productiviteit van werknemers en het verbeteren van relaties met klanten en partners, helpen de oplossingen die we leveren ook de kosten verlagen voor het ondersteunen van essentiële samenwerking. Effectieve verbindingen op afstand helpen kostbare en tijdverslindende zakenreizen te verminderen terwijl uw organisatie zijn milieuprestaties verbetert. Facturering op basis van gebruik zorgt ervoor dat u alleen betaalt voor de diensten die u gebruikt, waardoor uw operationele kosten geminimaliseerd worden.

Productiviteit verhogen
Door werknemers flexibele communicatie-oplossingen te bieden die eenvoudig te gebruiken en toegankelijk zijn kan de snelheid worden verhoogd waarmee informatie kan worden gedeeld en besluiten worden genomen. Het ondersteunen van samenwerking op afstand verminderd de noodzaak tot reistijd, wat werknemers meer tijd geeft om zich te richten op het voltooien van hun werkzaamheden.

Operationele kosten verminderen
We bieden managed services met minimale initiële investeringen.
Daarnaast, door effectieve samenwerking op afstand mogelijk te maken, kunt u de reis- en verblijfskosten van uw organisatie verminderen.

Vereenvoudigd beheer en ondersteuning
Ricoh biedt een enkel contactpunt over de hele wereld voor het beheren van uw visuele communicatie-omgeving. Met onze betrouwbare adviesdiensten, levering en ondersteuning, kunt u de complexiteit van het inkopen en beheren van de apparatuur en diensten die u gebruikt verlagen, wat extra managementtijd vrijmaakt.

Ondersteuning van duurzaamheid
Naast het adopteren van moderne werkwijzen, samenwerken op afstand, helpt het u de milieuprestaties van uw organisatie te verbeteren door uw afhankelijkheid van reizen voor vergaderingen en papier voor communicatie te verminderen.

Werknemers een betere balans bieden tussen werk- en privéleven
Door de samenwerkingssnelheid te verhogen en de reistijd te verminderen, bieden onze visuele communicatie-oplossingen uw werknemers een betere balans tussen werk- en privéleven. Dit helpt de productiviteit te verhogen, naast het ondersteunen van werknemersbehoud en -recruitment.