24.000 kantoorbenodigdheden binnen handbereik!

Veel ondernemers denken bij Ricoh Document Center Apeldoorn niet direct aan kantoorbenodigdheden. Ricoh is vooral bekend van de multifunctionele printers en tal van software oplossingen. Reden te meer om juist al die zaken die elk kantoor nodig heeft nog dichterbij te halen.

Officefood: dé oplossing voor al uw kantoorbenodigdheden

Wij ontzorgen u ook op het gebied van “Officefood”: alles wat u nodig heeft voor uw kantooromgeving. Daarmee bedoelen we meer dan printpapier, nietjes en toners. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment kantoorbenodigdheden, een gebruiksvriendelijke website waar u indien gewenst zelf uw bestelling kunt plaatsen en zeer concurrerende prijzen. Wij leveren niet alleen Ricoh producten, ons assortiment gaat verder dan dat. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaakartikelen, koffie en andere kantoorbenodigdheden. Het grote voordeel voor u is dat u met één partij zaken doet voor al uw office zaken.

Heeft u interesse in een account of heeft u vragen over “Officefood”, onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. U kunt ze bereiken op 088-991 01 15 of per mail via apeldoorn@officefood.nl.

Direct naar Officefood.nl