Karel van Lange

Directeur

Karel is sinds december 2007 directeur van Ricoh Document Center Apeldoorn. Al sinds 1990 is Karel verbonden aan Ricoh (toen nog Nashuatec) waar hij is begonnen met werken is in de document management markt. Gestart als account manager, doorgegroeid naar Senior Account Manager, daar vernieuwende printconcepten neergezet op gebied van retail en overheid. Medio 2000 Branche Manager geworden van de toenmalige vestiging Nashuatec- Zwolle en uiteindelijk toegetreden tot het management team van Ricoh Nederland.

In 2007 heeft Ricoh een strategisch keuze gemaakt voor de Ricoh Document Center formule met als achterliggen gedachte, “de multinational bij u om de hoek” we, think global and act local. Karel heeft deze formule mede helpen opzetten en is eind 2007 gestart met Ricoh Document Center Apeldoorn. Karel ziet zichzelf als Klantgericht, Betrokken en Betrouwbaar en wil met kantoor Apeldoorn het beste van 2 werelden ( Ricoh Nederland en kantoor Apeldoorn ) verenigen zodat er een optimale dienstverlening is voor onze klanten. De klant staat centraal bij hem. Karel blijft bouwen aan zijn onderneming, opdat deze zoveel mogelijk aan de wensen en eisen van zijn relaties kan voldoen. Dit betekent dat hij blijft investeren in de toekomst!

In zijn vrije tijd slaat Karel graag een balletje op de golf/tennisbaan of is hij onderweg op de mountainbike met zijn MTB groep De Neutrino’s.