Inge Scherpenzeel

Commercieel medewerker binnendienst

Voordat Inge in 2011 is gaan werken bij Document Center Apeldoorn heeft zij meerdere commerciële functies in de detacheringsbranche gehad, o.a. bij Getronics, wat uiteindelijk CapGemini is geworden. Inge heeft weloverwogen de keuze gemaakt om van een grote internationale onderneming over te stappen naar een kleiner en regionaal bedrijf , in een klant betrokken, enthousiast en gedreven team. Bovendien komt zij zelf uit Apeldoorn .

In haar huidige functie als commercieel medewerker binnendienst, ondersteunt zij de accountmanagers en is zij verantwoordelijk voor het hele orderproces. Daarnaast is zij ook de spil tussen Ricoh Nederland en Document Center Apeldoorn. In haar huidige functie kan zij al haar vaardigheden, energie en enthousiasme kwijt. Eén van de belangrijkste kernwaarden van Inge is klanttevredenheid.

In haar vrije tijd is Inge veel bij haar paard Ricoh’s Bandolero te vinden en begeleidt ze haar dochter op dressuurwedstrijden. Verder onderneemt ze leuke dingen met haar gezin en vrienden. Als er nog tijd overblijft dan loopt zij graag hard in de buitenlucht.